Обичаният актьор бе впечатлен и от факта, че в новата централна

...
Обичаният актьор бе впечатлен и от факта, че в новата централна
Коментари Харесай

Известният актьор Моню Монев отправи важно послание към пациентите на лаборатория „ЛИНА“

Обичаният артист бе впечатлен и от обстоятелството, че в новата централна лаборатория има специфична детска манипулационна

Актьорът Моню Монев, прочут с многочислените си превъплъщения на театралната сцена, както и с ролята на доцент Мазов в хитовия сериал „ Откраднат живот “, посетите новата  лаборатория на „ ЛИНА “. Тя се намира в Central park в бургаския ж.к. „ Славейков “ и разполага с софтуерна база без аналог в страната. В това се убеди и самият Монев, който бе пристигнал за цялостни профилактични проучвания.

„ Аз съм бургазлия и взех решение преди да отпътува още веднъж за София да се погрижа за здравето си. Няма съответен мотив, само че съгласно мен профилактиката би трябвало да стане част от културата ни. Моето обръщение към пациентите е: „ Не чакайте да стане късно. Превенцията е значима в този момент, с цел да предотвратим развиването на разнообразни болести в бъдеще “, показа Моню Монев.



Той се включи в месечните профилактични акции на „ ЛИНА “ както и в акцията с безвъзмездни скринингови разбори. Тъй като в годините сме привикнали да го виждаме в облика на доктор, екипът го посрещна съвсем като сътрудник. А той прояви интерес да прегледа лабораторията от вътрешната страна и изненада прелестно на работните им места лекарите и лаборантите.

Моню Монев прегледа клиничната апаратна и патоанатомичната лаборатория, в която е единственият в страната микроскоп, употребяващ Deep Learning логаритми. Той се срещна и с активността на микробиологичната лаборатория, където бе посрещнат от доцент доктор Сашка Михайлова, д.м. В генетичната лаборатоия се срещна със експерта по вирусология доктор Татяна Николова и молекулярния биолог  Красимира Чернаева.

Обичаният артист бе впечатлен прелестно и от обстоятелството, че в новата централна лаборатория има специфична детска манипулационна.

„ Пожелавам на всички доста триумфи, а на пациентите да бъдат здрави “, сподели Моню Монев.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР